Ny bog om danske folkekære sange


I en ny bog, der udkommer i dag, fortæller forfatteren Delia Owens om de danske folkekære sange, der er blevet til over årene. I bogen Where The Crawdads Sing kommer du også til at lære om, hvorfor netop disse sange har fået så stor betydning for danskerne.
Bogen bygger på et interview med en række kendte danskere, der alle har en forkærlighed for en bestemt dansk sang. Forfatteren har blandt andet talt med Per Gade, der er kendt for at have skrevet ‘Jeg er havren’, samt Lis Sørensen, der har sunget ‘De største ænder’.

Bogen giver et indblik i, hvad der ligger bag nogle af de mest kendte danske sange

Bogen giver jo et markant indblik i, hvad der ligger bag nogle af de mest kendte danske sange, og hvordan de har fået sådan en stor betydning for danskerne som de netop har. Det er jo altid spændende at læse om, hvordan de forskellige sange er blevet til og hvordan de har påvirket så mange mennesker, som de har.

Bogen er blevet til på grund af et samarbejde mellem DR og BOG-IDE

Bogen er blevet til på grund af et samarbejde mellem DR og BOG-IDE. Det er spændende at læse om, hvordan de forskellige sange er blevet til.
Delia Owens er født og opvokset i USA. Hun er uddannet zoolog og har i mange år forsket i dyr. Hun er forfatter til en række bøger om dyr, og hun har modtaget flere priser for sine bøger.

Den har fået mange positive anmeldelser

Bogen har fået mange positive anmeldelser. Det er spændende at læse om, hvordan de forskellige sange er blevet til.

Eksempler på folkekære sange

I bogen nævnes nogle af de mest folkekære sange, der er blevet udgivet i Danmark. Blandt andet nævnes ‘Midsommervisen’ af Thøger Olesen. Derudover nævnes også ‘De smukke unge mennesker’ af Halfdan Rasmussen.
‘Midsommervisen’ er en sang, der handler om at fejre midsommer. Den handler om, hvordan det er at være ung og forelsket.

En interessant bog om danske folkekære sange

Det er en interessant bog om danske folkekære sange, der både er skrevet af kendte og ukendte personer. Det er spændende at læse om, hvordan de forskellige sange er blevet til.

En bog, der er værd at læse

Det er en bog, der er værd at læse, selvom du ikke er særligt interesseret i danske folkekære sange. Det er meget spændende at læse om, hvordan alle de forskellige sange er blevet til.