Skal du sælge bil?

Salg af bil skal være trygt og enkelt. Hvis du skal sælge bil, kan det dog være svært at få det mest optimale ud af salget. Man skal have styr på de juridiske aspekter. Dette er vigtigt, så man undgår at nogen bliver snydt. Man kan stå for salget selv til privatpersoner. En anden god metode er at kontakte en bilforhandler.

Hvis du vil sælge bil gennem en bilforhandler slipper man for meget besvær. Hvis man selv stå for salget, kræver det en del planlægning og koordinering. Hvordan sørger man for at nå ud til den rigtige køber? Man skal kende til markedet og værdien af bilen. Hvis man ikke videregiver de rette oplysninger omkring standen af bilen, kan man ende med at stå til ansvar for en dyr regning.

Sælg din bil selv

Det er muligt at sælge sin bil selv. Men man nemt blive lokket i en fælde. Det kan man både af køberne men også af forskellige hjemmesider. Nogle hjemmesider tager penge for vurdering af bilen. Det er ikke altid synligt, at de gør det. Derfor anbefales det, at bilen vurderes hos en forhandler. Når man alligevel er hos en forhandler, kan man lige så godt lade dem gøre resten.

Kontakt din nærmeste forhandler

Man kan nemt slippe for alt besvær ved salg. Dette gøres ved at tage kontakt til en bilforhandler. Forhandleren vurderer bilen. Derefter står de for videresalg. Selv slipper man for at stå til ansvar for at videregive alle informationer om bilens tilstand. Det skal være trygt at sælge bil. Det er ret simpelt at gennemføre salg til forhandler.

Når man kontakter en forhandler, bliver man bedt om at udfylde en formular. Formularen bliver sendt til salgsmedarbejdere. Man kan forvente svar allerede indenfor 24 timer. Man bestemmer selv om man vil have afhentet bilen med det samme eller indenfor 21 dage. Afhentningen er desuden gratis.

  • Udfyld formular. Forhandleren laver en grundig analyse af bilen
  • Godkendelse af tilbud sker efter vurdering af bilen. I fællesskab aftales afhentning nærmere
  • Bilen afhentes og beløbet overføres med det samme. Herefter kan man bare læne sig tilbage